Cooking 4 You regelt de catering voor uw feest of event

Op zoek naar catering of een cateraar regio Limburg of Vlaams-Brabant? Dan bent u met Cooking 4 You aan het juiste adres. Vanuit onze ervaring met events en als restauranthouder Tafel Sint Jan in Schulen (Herk-de-Stad – Limburg) weten we uw gasten te verwennen met culinaire hoogstandjes op elk type feest of event en voor ieder budget.

Catering van bedrijfsevenementen

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema-avond, teambuilding of noem maar op, vlekkeloos verloopt in een professioneel kader aansluitend bij de aard van uw bedrijf, uw doelpubliek en uw budget.

Wij proberen aan al uw vragen tegemoet te komen. Wenst u alles uit handen te geven dan kan dit, van het zorgen voor een gepaste locatie en catering tot het maken van uitnodigingen, zorgen voor animatie enz, wij zijn ervoor u en staan klaar om er voor u en uw collega’s een memorable ervaring van te maken.

Cateraar huwelijksfeest

Een huwelijksfeest of huwelijksverjaardag organiseren vraagt heel wat geregel en gaat gepaard met emoties. Uw gevoelens en waarden gieten wij op een creatieve manier in een kwaliteitsvol totaalpakket. Wij zorgen dat uw dag onvergetelijk wordt en dit binnen een afgesproken budget.

Home event catering

Wenst u bij u thuis een feestje te organiseren, een doopfeest, kerstfeest, paasfeest, verjaardagsfeest of valentijnsdiner… ? Dan kan u een beroep doen op onze home event catering diensten. U houdt zich bezig met de gasten en wij zorgen voor de rest.

Op zoek naar catering of een cateraar voor uw feest of event in Limburg of Vlaams-Brabant?

Neem nu contact met Cooking 4 You uit Schulen (Herk-de-stad) of vraag een offerte.
Contacteer ons