• eventsupport

Over Cooking 4 You – Uw cateraar, chef aan huis en eventsupport in Limburg

Séverine en Pascal runnen al 3 jaar samen restaurant Tafel Sint-Jan in Herk-de-Stad (Limburg). Zij gaan resoluut voor kwaliteit, werken enkel met gezonde, verse producten en houden bij de aankoop rekening met de seizoenen zowel voor onze groenten en fruit als voor vlees en vis.

Séverine is afkomstig uit de Champagnestreek in Frankrijk. Zij kan bogen op een jarenlange ervaring en stond achter het fornuis bij Dai Cugini in Hasselt, daarna kon zij aan de slag in de Barrier in Houthalen. Later mocht ze samenwerken met Jacques Colemont in restaurant Figaro waar ze de finesses van de job leerde en daarna ging ze als chef-kok aan de slag bij Vinckenbosch in Kermt.

Pascal is afkomstig van Parijs en is de gastheer van dienst. Hij heeft zijn sporen als maître verdiend in het restaurant Figaro waar hij 5 jaar werkzaam was. Hij was ook actief als eventmanager en was betrokken bij de grote opening van het Radison SAS hotel in Hasselt. Hij promoveerde tot F&B (Food en beverage) assistent in het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa.

Séverine en Pascal zijn nu klaar voor een volgende stap. Cooking 4 You is het project waarmee ze tegemoet willen komen en anticiperen op de vragen van de klanten. Zij willen hun passie en kennis ten dienste stellen van u en verzorgen al uw evenementen van A tot Z, u dient enkel de complimenten te ontvangen. Zij staan voor passie, creativiteit en kwaliteit.

Op zoek naar goede catering of een cateraar in Limburg?

Neem nu contact met Cooking 4 You uit Schulen (Herk-de-stad) of vraag een offerte.
Contacteer ons